Higiéniai termékek

Higiéniai termékek kéztörlők,  kötények és kesztyűk többféle méretben

A különleges higiéniai termékcsomagunkkal az egész vendéglátó egységed védelmét biztosíthatod! A csomag tartalmaz kéztörlőket, szemetes zsákokat, kesztyűket és kötényeket. Az összes termék kiváló minőségű anyagokból készül, hogy biztosítsa a magas színvonalú higiéniát mindennapi tevékenységeid során.

A kéztörlők puha és nedvszívó anyagból készülnek, így tökéletesek a kézmosás utáni szárításra. Tökéletesek otthoni és vendéglátóipari felhasználásra, de könnyen magaddal viheted őket utazásokra, kirándulásokra is.

A szemetes zsákok strapabíró anyagból készülnek, így biztosan nem fognak szakadni, illetve minimálisra csökkentik a kellemetlen szagok terjedését. Ideálisak otthoni vendéglátóipari hulladékgyűjtéshez, így segítenek megőrizni a tisztaságot és a frissességet a lakásban vagy az konyhákban.

A kesztyűk kiváló minőségű anyagból készülnek, és 100%-ban vízállóak. Ezek az univerzális kesztyűk tökéletesek a háztartási munkákhoz, kerti munkához és még sok más tevékenységhez. Kényelmes viseletükön túl védelmet nyújtanak a káros anyagok ellen, és segítenek megelőzni a bőrirritációt.

A kötények könnyű anyagból készülnek, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak számodra. Véd az ételfoltoktól, a tisztítószerek szórástól és más piszoktól. Megakadályozza, hogy ruháid összekoszolódjanak, így mindig tisztán maradsz a konyhában vagy bármely más tevékenység során, ahol szükséges.

Ne kockáztass a higiéniával! Válaszd webshopunkban a termékcsomagunkat ismert higiéniai márkánk által biztosított minőségéért és megbízhatóságáért! Így tisztaságot tarthatsz otthonodban vagy munkahelyeden.