Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Elviteles ételkiszállító dobozok

Ételkiszállító elviteles egyszerhasználatos dobozok mikrózható és környezetbarát formában házhozszállításhoz. 
Műanyag dobozok

Műanyag dobozok

Mikrózható szögletes dobozok svéd dobozok gulyás dobozok minden méretben. A legjobb áron.
Habdobozok

Habdobozok

Elviteles habdobozok ételkiszállításra mindenféle méretben. fekete fehér és pezsgő színben
Pizza dobozok Hamburger dobozok

Pizza dobozok Hamburger dobozok

Pizza dobozok és Hamburger dobozok ideális megoldás a pizzák és hamburgerek házhoz szállításához környezetbarát lebomló termék.
Lebomló öko elviteles doboz

Lebomló öko elviteles doboz

Elviteles papírdobozok lebomló öko dobozok házhozszállításra kraft barna és fehér mintás kivitelben
Elviteles alumínium dobozok fedővel

Elviteles alumínium dobozok fedővel

Elviteles alumínium doboz grillezéshez sütéshez tökéletes

Az elviteles dobozok rendkívül praktikus, kényelmes és higiénikus megoldást jelentenek ételeink és italaink tárolására, valamint szállítására. Bátran választhatjuk őket otthoni tárolásra, illetve akkor, amikor iskolába, munkába vagy bármilyen utazáshoz szeretnénk biztonságosan szállítani ételeinket.

Ideális megoldást jelentenek éttermek, kifőzdék, vendéglők, bisztrók és büfék számára, hiszen szállításkor az ételek biztonságosan, kiömlés nélkül érkeznek meg vásárlóikhoz. Egyszer használatos ételkiszállító elviteles dobozainkat ráadásul többféle színben választhatja, így akár saját logójával ellátva még izgalmasabb megjelenést kaphatnak.

Kínálatunkban különféle méretben, alakban és űrtartalommal talál műanyag és hab dobozokat, akár alumínium vagy hagyományos műanyag fedővel ellátva. Környezetbarát megoldásként lebomló öko elviteles dobozt is választhat, amivel ön is fontos lépést tehet környezetünk védelméért.

Elviteles dobozainkat úgy választjuk ki, hogy fedeleik szorosan csatlakozzanak az aljakhoz, ezáltal elkerülhető, hogy szállítás közben szivárogjon vagy kiboruljon az étel. Vannak ún. egybefedeles és külön fedeles típusú dobozaink is mind a műanyag, hab és lebomló öko papírdobozok között.

Elviteles dobozaink kiválóan alkalmasak szilárd és folyékony ételek, pizzák, hamburgerek, levesek és raguk higiénikus tárolására és biztonságos szállítására. Érdemes tehát többféle változatot is tartani, hogy mindig az adott ételhez legjobban illő ételkiszállító dobozt választhassuk.

Találja meg a kínálatunkban az ön vagy vásárlói számára legideálisabb egyszer használatos műanyag vagy papír elviteles dobozokat és rendelje meg megbízható forrásból!