Egyszer használatos eldobható poharak.

Eldobható műanyag és papír poharak többféle méretben és színben kávénak üdítőnek, szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható kivitelben is elérhető kínálatunkban.

Műanyag és papír egyszer használatos eldobható poharak többféle méretben és színben kávénak, teának, víznek és üdítőknek, szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható kivitelben is elérhetőek a kínálatunkban. Találja meg kínálatunkban az ön és vendégei számára legideálisabb környezetbarát poharakat és tegyen egy fontos lépést vállalkozása sikeréért!

Napjainkban kiemelt fontosságú kérdés, hogy az éttermek, büfék, kifőzdék milyen elvihető egyszer használatos poharakban, tányérokban, dobozokban és milyen evőeszközökkel szolgálják ki vendégeiket. Ha ön is szeretne plusz értéket adni vállalkozása számára, akkor nyisson bátran az öko megoldások felé!

Szelektíven gyűjthető és lebomló egyszer használatos poharainkat elláthatja saját logójával is, ezzel téve még izgalmasabbá cégét. Poharainkat azonban nem csupán vendéglátóhelyeknek, de bármelyik vállalkozásnak is bátran ajánljuk. Céges csapatépítők és más rendezvények hasznos segítői lehetnek. Fontos azonban, hogy mindig gondoskodjon ön is a poharak megfelelő tárolásáról, majd használat után a gyűjtésükről (szelektív szemétgyűjtő megoldásokkal).

Magánszemélyeknek családi rendezvényekhez, zsúrokhoz és kerti partikhoz egyaránt javasoljuk egyszer használatos papír és műanyag poharaink használatát, ezzel óvva saját étkészletüket.

Papír és műanyag egyszer használatos poharaink többféle színben, mintával és fedéllel együtt választhatja webáruházunkban. Nézzen szét kínálatunkban és találja meg az ön, vendégei és vállalkozása számára legideálisabb poharakat!