Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Eldobható tányérok tálcák alumínium papír és hab tálcák.

Eldobható tálcák tányérok alutálcák  és hab tálcák
Alu tálcák

Alu tálcák

Alumínium ovális tálca, hideg és meleg ételek tálalására .
Lebomló egyszer használatos tányérok

Lebomló egyszer használatos tányérok

Lebomló egyszerhasználatos búzaszalma tányérok minden méretben akciós áron.
Műanyag tálcák

Műanyag tálcák

Műanyag tálcák fekete és fehér színben rendezvények elmaradhatatlan kelléke
Papírtálcák

Papírtálcák

Papírtálcák pt1-pt2-pt3-pt5
Műanyag tányérok

Műanyag tányérok

Egyszer használatos műanyag tányér

Az egyszerhasználatos műanyag tányérok és alumínium tálcák hab tálcák és papírtálcák tökéletesek különböző események és fogyasztásra alkalmas termékek szervírozásához. Ezek a tálcák tányérok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízható teljesítményt.

Az egyszerhasználatos műanyag tányérok tálcák különösen praktikusak otthoni vagy üzleti rendezvények, éttermek, kávézók vagy más vendéglátóipari egységek számára. Az átlátszó műanyag anyag lehetővé teszi a tartalmak könnyű áttekintését, miközben a szilárd szerkezet és az életerős design megtartja az ételeket a helyükön és csökkenti a szivárgás kockázatát. Az alumínium tálcák kiválóak grillezett, sült vagy főtt ételek szervírozásához. Az alumínium anyag hőtiszta tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a meleg ételek frissen tartását..

A habtálcák ideálisak édességek, pékáruk vagy más finomságok bemutatására. A könnyű anyagának köszönhetően ezek a tálcák könnyen kezelhetők és szállíthatók, egyúttal megóvják a tartalmat a sérüléstől.  A habtálca felhasználása egyszerű és praktikus módja az ételek vagy termékek kiemelésének és bemutatásának.

A papírtálcák kiválóak utcai ételek, büfék vagy piknik események számára. Könnyűségük és egyszerű használatuk mellett könnyen eldobhatók vagy újrahasznosíthatók, ezáltal környezetbarát megoldást nyújtanak a tálaláshoz. Az stabil papír anyag biztosítja, hogy az étel stabilan és biztonságosan helyezkedjen el a tálca felületén.

Válasszon egyszerhasználatos műanyag és alumínium tálcáink, habtálcáink és papírtálcáink közül, hogy könnyedén és stílusosan szolgálja fel ételeit. Vegye elő ezeket a tálcákat különböző eseményekre, vagy használja őket mindennapi étkezések során, és élvezze a kényelmet és az egyszerűséget, amit nyújtanak.