Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Környezetbarát elviteles csomagolóanyagok

Környezetbarát papírdobozok búzaszalma dobozok karó dobozok papír poharak szívószálak lebomló fa evő eszközök
Lebomló öko dobozok

Lebomló öko dobozok

Lebomló környezetbarát ételkiszállító dobozok
Hamburger és Pizza dobozok

Hamburger és Pizza dobozok

Kis és nagy hamburgerdobozok pizza dobozok.
Eldobható öko evőeszközök és kiegészítők

Eldobható öko evőeszközök és kiegészítők

Egyszer használatos eldobható evőeszközök környezetbarát fa kivitelben.
Papírtálcák és Tortacsipkék

Papírtálcák és Tortacsipkék

Papírtálcák és Tortacsipkék szögletes és ovál kivitelben pt1-pt2-pt3-pt5
Lebomló tányérok

Lebomló tányérok

Egyszer használatos cukornád és papír tányérok főételekhez kifőzdéknek éttermeknek.

Környezetbarát elviteles csomagolóanyagaink, ételes dobozaink, tálcáink, tányérjaink és evőeszközeink segítségével ön is fontos lépést tehet környezetünk védelméért. Mindezt anélkül, hogy le kelljen mondania a megbízható és hatékony étel- és ital tárolás, valamint szállítás lehetőségéről.

Környezetbarát csomagolóanyagainkkal éppúgy biztonságosan, szivárgás és borulás mentesen tárolhatja és szállíthatja ételeit, mint a nem környezetbarát műanyag és hab változatokban.

Webáruházunkban az alábbi megoldások közül választhat: lebomló öko dobozok, hamburger és pizza dobozok, egyszerhasználatos lebomló öko evőeszközök és kiegészítők, papírtálcák és tortacsipkék, valamint különféle méretű lebomló tányérok. Ételek biztonságos tárolásához, szállításához és szervírozásához elengedhetetlen, megbízható, ráadásul környezetbarát elviteles csomagolóanyagok vállalkozása és vendégei számára.

Környezetbarát elviteles csomagolóanyagaink, tányérjaink, tálcáink, dobozaink és evőeszközeink kiváló választások lehetnek olyan éttermek, kifőzdék, vendéglők, bisztrók és büfék számára, akik tudatosan szeretnének tenni Földünk védelméért. Mondjon igent ezekre a környezetbarát megoldásokra és adjon ezáltal plusz értéket vásárlóinak, vendégeinek!

Elviteles csomagolóanyagainkat ráadásul többféle színben, méretben, alakban és űrtartalommal választhatja, így logójával ellátva még egyedibbé teheti azokat. Találja meg kínálatunkban az ön és vendégei számára legideálisabb környezetbarát elviteles csomagolóanyagokat és tegyen egy fontos lépést környezetünkért!