Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Papírtálcák papírtermékek

Papírtálcák  papírtasakok csomagoló papírok szívószálak újrahasznosítható lebomló papírtermékek többféle formában és méretben.
Papírtálcák és Tortacsipkék

Papírtálcák és Tortacsipkék

Papírtálcák és Tortacsipkék szögletes és ovál kivitelben pt1-pt2-pt3-pt5 méretben.
Papírtasakok és szatyrok

Papírtasakok és szatyrok

Papír tasakok környezetbarát lebomló csomagolás.
Csomagoló papírok

Csomagoló papírok

Hús csomagolópapírok mintás és fehér színben.
Pizza és Hamburger dobozok

Pizza és Hamburger dobozok

Minőségi hamburger és pizza dobozok dobozok többféle méretben.
Éttermi szalvéták, Papírtörlők

Éttermi szalvéták, Papírtörlők

Adagolós szalvéták tekercses kéztörlők éttermi szalvéták többféle színben raktárról azonnal.

Vendéglátó helyeknek, büféknek, kifőzdéknek, hamburgeres és pizzás helyek, éttermek számára elengedhetetlen, hogy jó minőségű papírtermékeket használjanak. Ezekkel a papír termékek hatékony és megbízható megoldást jelentenek az ételek, italok tárolására, csomagolására és szállítására, valamint azok elfogyasztásában is kényelmes megoldást jelentenek. Termékeinket úgy válogattuk össze, hogy minőségi alapanyagaiknak hála használatuk maximálisan megbízható legyen, a bennük és rajtuk tárolt ételek és italok minőségében nem következik be általuk romlás.

Webáruházunkban az alábbi papírtermékek közül választhat: papírtálcák és tortacsipkék, papírtasakok és szatyrok, csomagoló papírok, hamburger és pizza dobozok, szalvéták, valamint papírtörlők. Többféle szín, méret és kialakítás közül választhat, így minőségi papírtermékeink között ön is megtalálja a vállalkozása és vendégei számára legideálisabbakat.

Papírtermékeinket akár magánszemélyeknek családi rendezvényekhez, zsúrokhoz és kerti partikhoz egyaránt javasoljuk. Fontos azonban, hogy mindig gondoskodjon ön is a papír termékek megfelelő tárolásáról, majd használat után a gyűjtésükről (szelektív szemétgyűjtő megoldásokkal).

Egyszer használatos papírtermékeink között szelektíven gyűjthető és lebomló, környezetbarát megoldások közül is választhat, így vigyázhat környezetünk védelmére is, ezzel plusz értéked adva vendégei és munkatársai számára.

Nézzen szét papírtermékeink között és találjon hosszú távon is megbízható megoldást vállalkozása számára!