Alutálcák

Elviteles alu tálca tetővel , sütőben is használható, újrahasznosítható.

Az elvitelre szánt ételcsomagolásnak gyakran szüksége van olyan megoldásra, amely nemcsak praktikus, de megfelelő védelmet is biztosít az ételnek.

Az alumínium elvitelesdobozok tetővel kombinálják a funkcionalitást és az esztétikumot, így ideális megoldást kínálnak a kényelmes és stílusos ételkiszállításra.

Válogass a termékeink közül.

Rendezés:

ALU tálca 3 személyes ovális

149,61 Ft + ÁFA (190,00 Ft)
Cikkszám:79035

ALU tálca 5 személyes ovális

267,72 Ft + ÁFA (340,00 Ft)
Cikkszám:79044

ALU tálca 10 személyes ovális

413,39 Ft + ÁFA (525,00 Ft)
Cikkszám:79055

Alumínium Elvitelesdobozok Tetővel

Az elvitelre szánt ételcsomagolásnak gyakran szüksége van olyan megoldásra, amely nemcsak praktikus, de megfelelő védelmet is biztosít az ételnek. Az alumínium elvitelesdobozok tetővel kombinálják a funkcionalitást és az esztétikumot, így ideális megoldást kínálnak a kényelmes és stílusos ételkiszállításra.

Kiváló Védelem és Hőszigetelés:

Alumínium anyag: Az alumínium elvitelesdobozok kiváló védelmet nyújtanak az ételnek a külső behatásoktól, például a szennyeződéstől vagy a nedvességtől. Az alumínium anyag rendkívül tartós és könnyű, így ideális választás az étel szállításához. A tetővel ellátott alumínium dobozok még nagyobb védelmet nyújtanak az ételnek, megakadályozva a kifolyást vagy a szennyeződést. A tető továbbá hőszigetelést is biztosít, megőrizve az étel frissességét és hőmérsékletét a szállítás során.

Az alumínium elvitelesdobozok tetővel kiváló választások mind az éttermek, mind az ügyfelek számára, akiknek fontos a praktikum és az esztétikum. Ezek a dobozok nemcsak megfelelő védelmet nyújtanak az ételnek, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöznek az ételkiszállításnak, javítva ezzel az ügyfelek élményét és elégedettségét.