Pénztárgép szalagok Hőpapirok

Mind a pénztárgép szalagok, mind a hőpapírok fontos szerepet töltenek be a kiskereskedelmi és vendéglátóipari szektorokban, és kulcsfontosságúak az üzleti adminisztráció során.

Fontos a megfelelő minőségű és kompatibilis termékek választása annak érdekében, hogy hatékonyan és zökkenőmentesen működjenek a pénztárgépek és nyomtatók.

A Pénztárgép és Hőpapírok kategóriánkból kiválaszthatod hogy az általad használt gépbe melyik fajta való.

Rendezés:

Pénztárgép szalag 57x40 terminál

94,49 Ft + ÁFA (120,00 Ft)
Cikkszám:HP57x40

Pénztárgép szalag 37x50

133,86 Ft + ÁFA (170,00 Ft)
Cikkszám:HP37x50

Pénztárgép szalag 57x50

133,86 Ft + ÁFA (170,00 Ft)
Cikkszám:HP57x50

Pénztárgépszalag blokknyomtató 80x80

448,82 Ft + ÁFA (570,00 Ft)
Cikkszám:HP80x80

A pénztárgép szalagok és hőpapírok fontos szerepet töltenek be a kiskereskedelmi és vendéglátóipari szektorokban. Íme néhány fontos információ róluk:

Pénztárgép Szalagok:

  1. Nyomtatási technológia: A pénztárgép szalagok általában az impakt (ütéses) nyomtatókhoz készülnek. Ezek a szalagok lehetnek fekete-fehér vagy színesek, és általában egyszerű szövegeket vagy vonalkódokat nyomtatnak.

  2. Tartósság: A minőségi pénztárgép szalagok hosszú élettartammal rendelkeznek, és kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak, ami fontos az olvashatóság és az adminisztráció szempontjából.

  3. Méret és kompatibilitás: A pénztárgép szalagok különböző méretekben és típusokban kaphatók, így fontos ellenőrizni a pénztárgép gyártójának ajánlásait és kompatibilitási előírásait.

Hőpapírok:

  1. Nyomtatási technológia: A hőpapírok inkább a hőérzékeny nyomtatókhoz, például a POS (point of sale) vagy a vonalkód nyomtatókhoz használatosak. Ezek a papírok nem igényelnek tintapatront vagy szalagot, mivel a hő hatására változtatják meg a színüket.

  2. Olcsó és környezetbarát: A hőpapírok általában olcsóbbak a hagyományos pénztárgép szalagoknál, és környezetbarátabbak, mivel nincs szükség tintapatronra vagy szalagra.

  3. Alkalmazások: A hőpapírokat gyakran használják a kiskereskedelemben, a vendéglátásban és más olyan helyeken, ahol gyors és hatékony nyomtatásra van szükség, például blokkok, nyugták vagy vonalkódok nyomtatására.

Mind a pénztárgép szalagok, mind a hőpapírok fontos szerepet töltenek be a kiskereskedelmi és vendéglátóipari szektorokban, és kulcsfontosságúak az üzleti adminisztráció során. Fontos a megfelelő minőségű és kompatibilis termékek választása annak érdekében, hogy hatékonyan és zökkenőmentesen működjenek a pénztárgépek és nyomtatók.